Nieuwe producten

Voor elke individuele wens biedt CABINET de juiste oplossing. Om dat zo te houden, worden we geïnspireerd door 's werelds grootste meubelbeurzen en ontwikkelen we voortdurend nieuwe interieuropties, moderne afwerkingen voor de kastfronten en elegante decors die een op maat gemaakte inbouwkast veranderen in een individuele kast van uw dromen.

Laat u inspireren door onze nieuwe producten!


    GIRADO hangkasten

    Hangkasten zijn in Duitsland steeds populairder geworden. Ze bieden een eenvoudige uitstraling en voegen ook waardevolle opslagruimte toe zonder daarbij onnodige vloeroppervlakte in beslag te nemen.

    Of u nu de voorkeur geeft aan de eigentijdse en asymmetrische look, of liever de eenvoudige en tijdloze uitstraling – onze hangkasten verlevendigen de ruimte met visuele lichtheid. Natuurlijk zijn hier open systemen ook zeer goed mogelijk, evenals gesloten en ook handgrepen, greeploze opties, scharnierende deuren, laden en vrije compartimenten zijn bij ons te plannen.


    Meer lichtoplossingen voor de inbouwkast

    CABINET heeft voor het optimale overzicht in uw garderobe verschillende verlichtingsoplossingen ontwikkeld om uw kledingstukken in het beste licht te tonen. Naast ronde LED-spots en elegante lichtstrips bieden vierkante spots en continue verlichting langs de wand van de kast ook het perfecte inzicht en overzicht.