Onze antwoorden
op uw vragen

Hebben wij vragen vergeten? Wij verheugen ons over uw bericht!

Wat kost een CABINET?

De prijs bepaalt de klant zelf, omdat een CABINET altijd volgens zijn specifieke wensen ontworpen, vormgegeven en geproduceerd wordt.

Een CABINET is altijd een op maat gesneden systeemmeubel. De klantspecifieke keuzes en detailoplossingen, de gebruikte materialen, de gewenste uitrustingsdetails en de maten zijn maatgevend voor de prijs. Daarbij ligt de instapprijs - bijvoorbeeld voor een 3-deurs CABINET-kast - bij ca. 2.500,- euro.

Wie voor CABINET kiest, kan zich bij een CABINET-dealer in zijn regio laten inspireren in een grote, aanschouwelijke showroompresentatie. Hier wordt de klant professioneel en persoonlijk geadviseerd. Bovendien stelt een ervaren CABINET-dealer het 3D-ontwerp van het individuele CABINET-systeem op, inclusief een overzichtelijke en begrijpelijke kostenraming.

Wat is het verschil tussen CABINET en een meubelmakerij?

CABINET is al meer dan drie decennia gespecialiseerd in EEN systeem, in het ontwerp, de productie en de inbouw van zijn op maat gemaakt bergruimteoplossingen. Daarmee kan CABINET in alle details uniek veelzijdig zijn.

Daar komt nog bij dat CABINET als trendsetter en inspiratiebron fungeert. En zo vindt de klant bij de CABINET-dealers elk jaar nieuwe producten en stijlwerelden die in de showroom aanschouwelijk gepresenteerd worden.

CABINET werkt niet alleen met hout, maar vooral ook met de meest uiteenlopende, hoogwaardige en steeds weer nieuwe oppervlakken. Daartoe behoren: UV-bedrukt glas, bamboestaafjesfineer, iriserend hightech materiaal, roest, echtbetonfineer en nog veel meer.

Klanten kunnen bij CABINET hun individuele ideeën de vrije loop laten. Want hier hebben zij de keus uit

 • naar eigen voorkeur gelakte of bedrukte glazen deuren (CABIprint)
 • met stof of behang beklede deuren of deuren met geïntegreerd beeldscherm (CABImedia 2.0)
 • prachtige opbergsystemen voor tassen
 • Ladebinnenbekleding in fijne loden-stof of met suède-gevoel.
 • diverse verschillende integreerbare verlichtingssystemen
 • met leer beklede grepen, magnetische en automatische deuren enz.

En niet in de laatste plaats biedt CABINET zijn klanten in alle opzichten een unieke allround service:

 • professionele en persoonlijke advisering door een exclusieve vakdealer
 • uitgebreide mogelijkheden voor individuele wensen resp. detailoplossingen
 • talloze fraaie, nuttige uitrustingsdetails
 • de samenstelling van een digitaal 3D-ontwerp inclusief realistische kostenraming
 • het opnemen van de maten op locatie bij de klant
 • tot op de millimeter nauwkeurige productie op maat
 • montage door gespecialiseerd en ervaren CABINET-monteurs
 • diensten onder garantiedekking
Hoe verloopt de aankoop van een CABINET?

In slechts vijf stappen realiseert u met CABINET uw individuele en perfecte droomkast. Van het persoonlijke adviesgesprek met uw vakdealer en het opmeten bij u thuis, het opmaken van een maatstafgetrouw 3D-ontwerp en de punctuele levering tot aan de montage. Bovendien profiteert u van een tienjarige garantie.

U bepaalt voor uzelf waarvoor u uw CABINET nodig heeft, welke functies hij moet vervullen en hoe groot hij moet zijn. Moet het een ruimteverdeler, een sideboard, een hoekkast of een inloopkast zijn? Wat wilt u in uw CABINET bewaren, opbergen of op een fraaie manier presenteren? Welke kleuren en materialen hebben uw voorkeur? Aan welke uitrustingsdetails hecht u waarde?

Met deze zeer persoonlijke wensenlijst en misschien al een eerste schets en de circa maten gaat u naar de met uw CABINET-dealer gemaakte afspraak. Bij de dealer heeft u dan ter plaatse de mogelijkheid u in een zeer grote, aanschouwelijke showroompresentatie te laten inspireren en professioneel te laten adviseren.

Zijn alle details besproken en afgestemd, dan geeft u CABINET de opdracht uw persoonlijke systeemmeubel te maken. Bij een CABINET wordt dan vrijwel elk detail volgens instructie uitgevoerd. En om ervoor te zorgen dat uiteindelijk alles exact past, meten geschoolde CABINET-medewerkers voor afronding van de ontwerp- en bestekfase de latere installatielocatie op een professionele en exacte manier op. Daarna maakt u vakdealer een 3D-model van het gewenste systeemmeubel incl. gedetailleerde opstelling van de totale kosten.

Hoewel alle bestanddelen van uw kast na ontvangst van de bestelling speciaal voor u gemaakt worden in onze productieafdelingen, levert CABINET in de regel binnen zes tot acht weken op de afgesproken leverdatum. Ervaren vakmensen monteren het CABINET-systeem direct bij u ter plaatse. Daarmee stelt CABINET veilig dat alles functioneert zoals de bedoeling is. Pas wanneer u heeft vastgesteld dat alles in orde is, geldt de montage als afgerond.

Een nieuwe CABINET is altijd een reden voor vreugde. En dat voor vele jaren. Daar kunt u op vertrouwen. Op de volledige roltechniek biedt CABINET tien jaar garantie.

Waar wordt CABINET gemaakt?

De geïndividualiseerde CABINET-systeemmeubels worden geproduceerd in de productiefaciliteit van CABINET in Kerpen bij Keulen.

Hier ontstaan met veel ervaring, gevoel voor stijl en toekomstgerichte knowhow ruimteverdelers en bergsystemen die perfect bij hun eigenaren passen. Daartoe wordt van het oppervlak van de schuif- en draaideur tot het kleinste uitrustingsdetail elk element tot op de millimeter nauwkeurig en exclusief voor de CABINET-klanten gemaakt. Elke kast is daarom een uniek exemplaar dat op de wensen en de smaak van de individuele klant afgestemd is.

Kan ik een CABINET-kast ook zelf monteren?

Deze werkzaamheden worden uitsluitend door onze daarvoor opgeleide CABINET-monteurs uitgevoerd.

De hoge en duurzame kwaliteit van een individueel op maat gemaakt CABINET-systeemmeubel is niet alleen afhankelijk van de gebruikte materialen, maar ook van de vakkundige en precieze op- en inbouw van de individuele kastcomponenten. Daarom worden deze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door onze speciaal daarvoor opgeleide, professionele eigen CABINET-monteurs. Op basis daarvan krijgt u ook de 10-jarige garantie op de probleemloze werking van de deuren.

Kan ik bij een verhuizing een CABINET-inbouwkast meenemen?

Het CABINET-systeem is door het sterk individuele en gedetailleerde karakter van zijn ontwerpen zo flexibel dat het in de meeste gevallen vrijwel overal opnieuw ingepast en zo nodig gecompleteerd kan worden - binnen en buiten en van de kleinste details tot aan de deuren en Co.

Laat u inspireren! Door onze CABINET-kasten en -ruimteverdelers die vooral voor kleinere ruimtes en nissen intelligente oplossingen bieden. Altijd individueel en binnen het kader van uw budget voor u gemaakt.

CABINET - de mooiste symbiose van het streven naar ordelijkheid en een uniek design.

Neem in geval van vragen gerust contact met ons op:

CABINET Schranksysteme AG

Zum Schlicksacker 13
50170  Kerpen-Buir

+49 (0)2275 9203-60
info@armadio.nl

Telefoon Nr.: +49 (0)2275 9203-60