Persoonlijke
Service

Stap 1
Het gesprek

Maak een persoonlijke advies- en ontwerpafspraak met uw CABINET-dealer. Neem al gerust de maten (ca.) meer naar die afspraak. We kunnen dan samen met u de afmetingen van uw kast plannen en ideeën en wensen voor de optische vormgeving en het binnenwerk bespreken.

Stap 2
Het plastische beeld

Met ons ontwerpprogramma CABIsoft® stellen wij het ontwerp van uw CABINET in 3D-aanzicht samen. Zo krijgt u een aanschouwelijke indruk en kunnen wij met u de optische uitwerking van diverse varianten doornemen.

Stap 3
Het opmeten bij u thuis

Bij een CABINET wordt elk detail speciaal gemaakt. En om ervoor te zorgen dat uiteindelijk alles exact past, meten onze geschoolde medewerkers voor afronding van de ontwerpfase de latere installatielocatie op een professionele en exacte manier op.

Stap 4
De punctuele levering

Hoewel alle bestanddelen van uw kast na ontvangst van de bestelling speciaal voor u gemaakt worden, leveren en monteren wij uw CABINET in de regel binnen zes tot acht weken op de afgesproken leverdatum.

Stap 5
De montage

Ervaren vakmensen monteren ons systeem op locatie. Zo stellen wij veilig dat uw kast probleemloos functioneert. Pas wanneer u heeft vastgesteld dat alles in orde is, geldt de montage als afgerond.

PLUS +
De tienjarige garantie

Een nieuwe CABINET is altijd een reden voor vreugde - jarenlang. Daar kunt u op vertrouwen. Want op de volledige roltechniek bieden wij tien jaar garantie.