De Duitse kastenfabrikant CABINET is gespecialiseerd in het produceren van aangepaste opslagruimte-oplossingen die zijn aangepast aan uw individuele behoeften en eisen. Met jarenlange ervaring, technische verfijning en gevoel voor stijl, worden ruimteverdelers en unieke garderobesystemen geproduceerd in de eigen CABINET-productie in de buurt van Keulen. En ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn allemaal op maat gemaakte unieke stukken gemaakt in Duitsland.


"Al meer dan 10 jaar heb ik op maat gemaakte schuif- en scharnierdeuren bij CABINET geassembleerd. Bij dit station wordt alles nog steeds met de hand gedaan: de frames worden rondom de deurpanelen geïnstalleerd, de handgrepen worden bevestigd en natuurlijk zijn de populaire CABINET-glijwielen geïnstalleerd."

Thomas Schiffer is al meer dan 10 jaar werkzaam bij CABINET.


Vanwege de hoge kwaliteitsnormen en ervaring die het bedrijf in de loop van de eeuwen heeft opgedaan, is CABINET ondertussen uitgegroeid tot een van de experts op het gebied van op maat gemaakte opslagruimte-oplossingen, na meer dan 150.000 inbouwkasten te hebben gerealiseerd. Van het oppervlak van uw garderobe tot het kleinste meubeldetail, CABINET vervaardigt elk element met de nauwkeurigheid van een millimeter en past zich al meer dan 35 jaar exclusief aan uw specificaties aan.

Ongeacht of het is bedoeld voor een smalle hoek of een ruime kleedkamer, met hoge of lage plafonds, een kast met een dakhelling, of zelfs een side- of lowboard – de slimme scharnierdeuren en schuifdeuren van CABINET bieden de perfecte oplossing voor zelfs de meest individuele vereisten.


"Een indrukwekkende 95% van de gebruikte houtproducten komt voort uit de Duitse productie, de resterende 5% van de productie in Midden-Europa. U kunt er dus zeker van zijn dat wij ouderwetse Duitse kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs-prestatieverhouding.“

Jörg Link is al meer dan 20 jaar in dienst bij CABINET.


CABINET – Kwaliteit „Made in Germany“