Over ons

Op 1 juni 2007 opende ARMADIO haar deuren als Flagshipwinkel van CABINET in Nederland. Ondertussen hebben wij alweer enkele honderden kasten op maat naar tevredenheid gepland, opgemeten en geplaatst in Amsterdam en omstreken. Vanaf dag één telkens weer volgens het bewezen CABINET-principe: alleen first-class-quality zal uiteindelijk overtuigen. Wij zullen u verrassen met onze talloze mogelijkheden, van klassiek of modern klassiek tot strak design. De uitvoering van de kast en de deuren stemmen wij samen met u exact af naar uw smaak.

Samen met onze professionele en intensieve service en begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. En dat bevestigen wij dan ook met uitgezochte en geteste materialen en garanties zoals bijv. op de roltechniek van de schuifdeuren. In onze winkel aan de Churchill-laan kunt u relaxed en comfortabel kennismaken met onze inbouwkasten en met de mogelijkheden en onze kwaliteit. U wordt ontvangen door een professioneel team experts, die u in eerste instantie vrijblijvend laten kennismaken met CABINET.

We nemen uw wensen mee in een ontwerp dat wij bijna op ware grootte presenteren. Indien u dat wenst en wanneer dat nodig is, komen wij natuurlijk ook graag bij u thuis een kijkje nemen om het ontwerp te optimaliseren.