Individualiteit
met systeem

Met CABINET schuifdeuren, ruimteverdelers of complete inbouwkasten kan elke leefomgeving dankzij de op de millimeter nauwkeurige maatvoering individueel, stijlvol en functioneel ingericht worden. Daarbij heeft u de mogelijkheid uit een groot aantal verschillende oppervlakken, deuren- en interieurprogramma's juist die componenten te selecteren die perfect bij uw persoonlijke stijl en ruimtebehoefte passen.

Of het om een urbane, luxueuze, natuurlijke, romantische, klassieke, zakelijke, moderne, Aziatische of vintage-stijl gaat - aan uw wensen en persoonlijke voorstellingen voor ontwerp en indeling zijn geen grenzen gesteld.

Deurenprogramma

Vorm en kleur van het kozijn zijn doorslaggevend voor het totale aanzicht van het deursysteem. Meestal heeft men daarbij de keuze uit meerdere kleuren. Bovendien heeft u de mogelijkheid enkele van de kozijnen ook in een kleur van uw keus te laten lakken.

MEER LEZEN


Oppervlakken

Wat u ook wilt, vrijwel alles is mogelijk: spiegelglas, gesatineerd of van patronen voorzien glas, gelakt, met behang bekleed, fineer van echt hout of decors, geoliede bamboe, fijn vlechtwerk, met klanteigen stoffen bespannen of - bijzonder individueel - met CABIprint® naar eigen keus bedrukt.

MEER LEZEN


Interieur

De corpussen zijn afhankelijk van de deurkeuze - draai- of schuifdeur - met het front verbonden of niet. Zij worden eveneens op maat gemaakt en kunnen meestal onafhankelijk van de deuren worden gebruikt. Er zijn meerdere designs beschikbaar die zich in kleur, materiaal, uitrustingsdiepte en details van elkaar onderscheiden.

MEER LEZEN