Productie

Tot het kastsysteem afgemonteerd in de kamer van onze klant staat, zijn er veel afzonderlijke stappen gezet waar wij intensief aandacht aan besteden. Van een uitvoerige advisering en een gedetailleerde planning tot de productie van het individuele, in onze productiefaciliteit in Kerpen bij Keulen op maat gemaakt systeemmeubel.

Hier ontstaan met veel ervaring, gevoel voor stijl en toekomstgerichte knowhow rekken, ruimteverdelers en bergsystemen die perfect bij hun eigenaren passen. Daartoe wordt van het oppervlak van de schuifdeur tot het kleinste uitrustingsdetail elk element tot op de millimeter nauwkeurig en exclusief voor onze klanten gemaakt. Elke kast is daarom een uniek exemplaar dat op de wensen van de klant afgestemd is.

Daarbij is voor ons al altijd alleen het beste goed genoeg. En daarom wordt al bij de keuze van de gebruikte materialen waarde aan de hoogste kwaliteit gehecht. In de productie weten wij tenslotte machinale precisie met uitstekend handwerk te combineren. Dit resulteert altijd in een uniek werkstuk dat van binnen en buiten overtuigt door zijn functionaliteit en onvergelijkelijke stijl.