Gegarandeerde
kwaliteit

Alleen het beste vinden wij goed genoeg.

Daarom hechten wij, als CABINET, grote waarde aan kwaliteit tot in de kleinste details. Van de keuze van de materialen tot aan de kleinste schroef. Het gebruik van veiligheidsglas bij alle glazen deuren is voor ons even vanzelfsprekend als de materiaalkeuze en productie volgens de hoogste Duitse milieunormen.

De verwerking van alle gebruikte materialen vindt bij ons altijd plaats in een combinatie met de nieuwste technologie en precieze handenarbeid op onze productielocatie in Kerpen. Daardoor wordt elke CABINET een uiterst functioneel, uniek exemplaar dat gezien mag worden en van het oppervlak tot het kleinste schap voor u op maat gemaakt is.

Om levenslang plezier te hebben van uw CABINET.

Gecertificeerd
tot in de details


Met de keuze voor een CABINET vertrouwt u op geteste materiaalkwaliteit, gecertificeerde techniek en productie in Duitsland.
De perfecte voorwaarde om jarenlang plezier te kunnen beleven aan uw CABINET.

CABINET gebruikt voor zijn schuifdeuren uitsluitend veiligheidsglas en veiligheidsspiegels. Alle glazen deuren zijn voorzien van splinterbeschermingsfolie of zijn gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Dit bestaat uit twee glasplaten die door een speciale folie met elkaar verlijmd zijn. Mocht zich het onwaarschijnlijke geval voordoen dat het glas toch een keer breekt door een slag of botsing, dan vliegen de splinters niet door de kamer, maar blijven zij aan de folie plakken.


 • Made in Germany

  CABINET - een kwaliteitsbelofte en keurmerk voor exclusieve, uitsluitend in Duitsland gemaakte producten die van handmatig geselecteerde materialen gemaakt worden.

 • Gecertificeerde veiligheid van het glas

  CABINET - door de gecertificeerde veiligheid van het glas bent u beschermd tegen glassplinters door gebruik te maken van gehard of gelaagd veiligheidsglas.

 • Roltechniek – 10 jaar garantie

  CABINET biedt tien jaar garantie op de probleemloze werking van de schuifdeur-roltechniek.

 • Ervaring

  Vertrouw op meer dan 35 jaar ervaring in de productie van inbouwkasten.