Het Interieur
Individualiteit met een systeem

GRANDE

Het GRANDE-interieursysteem is gemaakt van een innovatief en bijzonder stabiel lichtgewicht constructiemateriaal. Een gecoördineerd bereik van oppervlakken en randen maakt een breed scala aan ontwerpopties mogelijk.

Abb.: Alabaster Struktur Decor

SPACIO

Het interieursysteem SPACIO is het lichtste interieursysteem. Dit systeem kan worden uitgerust met veel handige accessoires zoals rolbare laden, kledingliften of glazen planken.

Abb.: Satingrau Struktur Decor

Interior

De klassieker van onze interieursystemen. U kunt kiezen uit een breed scala aan extra's, die op vele manieren kunnen worden gebruikt volgens uw wensen.

Abb.: Glossy Weiß lackiert

Het bijzondere bij CABINET? Dankzij de grote ontwerpvrijheid kunnen niet alleen draai- en schuifdeuren naar uw wensen worden ontworpen, ook het interieur kan tot in het kleinste detail worden geïndividualiseerd. U hebt dus de mogelijkheid om tussen drie verschillende interieursystemen, 15 decors en meer dan 30 verschillende randprofielen, uw eigen gewenste elementen te kiezen. Onze ervaren en gespecialiseerde CABINET-winkeliers zullen u uiteraard graag helpen bij het vinden van de geschikte oplossing voor u die aan uw verwachtingen en eisen voldoet.

Onze selectie

van decors

Of het nu gaat om de op maat gemaakte kast of uw eigen kleedkamer – met CABINET heeft u 15 verschillende decors om uit te kiezen, waaruit u uw persoonlijke favoriet kunt kiezen.

Het passende randprofiel

voor uw inbouwkast

Het randprofiel van CABINET sluit zichtbare randen af en geeft de op maat gemaakte inbouwkast een uniek karakter. Of het nu wordt afgestemd op het interieur of extravagant als kleuraccentuering - met meer dan 30 verschillende randvariaties kunnen bijna alle verzoeken worden gerealiseerd.